Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-06@18:01:14 GMT

به تلخی رقص پرچم عراق در ورزشگاه آزادی(عکس)

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۰۹۰۷۶

به تلخی رقص پرچم عراق در ورزشگاه آزادی(عکس)

بعضی از داستان ها هرگز فراموش نمی شود. کاری که امیرحسین خیرخواه می کند یادآوری داستان های یک کتاب بزرگ سوء مدیریت در فوتبال ایران است.

به گزارش" ورزش سه " تصاویر امروز یکی از دردناکترین شکست های فوتبال ایران در دو دهه گذشته است زمانی که یکی دیگر از تیم های پرستاره با استعداد و جوان ایران قربانی سوء مدیریت، عدم آشنایی ،تغییرات پیاپی و رفیق بازی مدیران فدراسیون فوتبال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ایران در مرحله اول مقدماتی المپیک 2012 لندن با هدایت علیرضا منصوریان با امیدواری بسیار مقابل تیم عراق قرار گرفت اما ساعتی قبل از بازی به بازیکنان اعلام شد که نتیجه تساوی یک ، یک در برابر عراق به دلیل حضور یک بازیکن دو کارته در ترکیب تیم ایران(کمال کامیابی نیا) سه هیچ به سود عراق شده است. کامیابی نیا در آن مسابقه به عنوان بازیکن تعویضی به زمین رفت و تاثیری در نتیجه بازی نداشت اما به دلیل دریافت دو کارت در مسابقات قبلی از حضور در این دیدار محروم بود و عدم کنترل مدارک توسط سرپرست و مدیرتیم امید این افتضاح بزرگ ملی را رقم زد.


تیم امید حالا که به جای حفظ نتیجه و اداره کردن بازی برای جبران باخت سه بر هیچ در عراق می جنگید موفق به این کار نشد و با گذشت دقایق بی روحیه تر به بازی ادامه داد و در نهایت از حریف سخت کوش خود شکست خورد. قائله اصلی در پایان بازی رخ داد جایی که ضرغام اسماعیل مدافع چپ تیم امید عراق پرچم این کشور را از کنار خط طولی برداشت و شروع به چرخاندن آن در میانه میدان ورزشگاه آزادی کرد. اتفاقی که با دخالت فوری اصغر حاجیلو سرپرست تیم ایران و برخی دیگر از اعضای تیم ملی توام شد تا یک درگیری شبه فیزیکی در میانه میدان رقم بخورد.


طبعا با توجه به سابقه جنگ هشت ساله ایران و عراق از این حرکت عراقی ها برداشت های مختلفی می شد و کادرفنی و مسئولان تیم امید آن را برنتابیدند. البته این تصمیم به سادگی می توانست با رقص پرچم ایران عوض شود اگر کمی درایت و دانایی در اداره این تیم توسط مسئولان آن وجود داشت. در نهایت این تیم پراستعداد امید با ستاره هایی مثل کریم انصاری فرد، احسان حاج صفی، محسن مسلمان ، آرش افشین ، حمیدرضا علی عسگر، حامد لک، رشید مظاهری و...مثل سایرتیم های امید در این چهل سال از دور رقابت های حذف شد و راهی به مرحله پایانی نیافت در حالی که به نظر می رسید شرایط فنی مناسبی برای موفقیت در دوره های بعدی انتخابی داشته باشد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

تیم امید ایران

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: تیم امید ایران تیم امید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۹۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهارشنبه مشکوک آزادی

حواشی تلخ دیدار پرسپولیس و سپاهان این روزها بیش از هر اتفاق فوتبالی دیگری حساسیت‌برانگیز شده است و فضای ایجاد شده در این باره نه به سود فوتبال است و نه به سود هوادارانش. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، فحاشی‌ها و رفتارهای خارج از عرف نسبت به هواداران زن در ورزشگاه آزادی و البته برخی واکنش‌های نادرست آنها نسبت به این رفتار طرفداران تیم رقیب صحنه‌های زشتی را در ورزشگاه آزادی رقم زد که باعث شد همین شب گذشته بازار بیانیه‌نویسی و استوری‌های اعتراضی مدیران و نزدیکان دو باشگاه داغ شود.

 فرصت‌سوزی
از سال 1398 که نخستین حضور رسمی بانوان هوادار فوتبال در ورزشگاه‌ها اتفاق افتاد تا شهریور سال گذشته که بالاخره در دیدارهای لیگ برتر هم شاهد ورود این بخش از عاشقان فوتبال به ورزشگاه‌ها بودیم بسیاری بی‌صبرانه منتظر پیامدهای این اتفاق بودند اما آنچه رخ داد ایجاد فضایی مناسب و بسیار خوب در ورزشگاه‌ها بود. تردیدهای زیادی درباره پیامدهای ورود بانوان به استادیوم‌ها ایجاد شد و برخی با استدلال‌هایی آن را درست نمی‌دانستند اما اتفاقی که در عمل رخ داد متفاوت با فضایی بود که مخالفان سعی در القای آن داشتند. بسیاری معتقد بودند پیش‌بینی‌هایی که در این زمینه صورت گرفت به واقعیت نزدیک نبود و حالا می‌توان بیشتر امیدوار بود فضایی که در برخی دیدارها بسیار پرالتهاب و بعضا زننده و حتی غیراخلاقی بود و سکوها به محلی برای عقده‌گشایی تعداد محدودی تماشاگرنما بدل شده بود تبدیل به محیطی برای لذت بردن خانواده‌ها و همه اقشار در سنین مختلف از پرطرفدارترین ورزش دنیا باشد. 

فضای ورزشگاه‌ها در ماه‌های اخیر در شرایط قابل قبولی قرار داشت و کمتر شاهد برخی واکنش‌ها از سوی هواداران بودیم اما در چند هفته اخیر برخی اتفاقات در ورزشگاه‌های مختلف رخ داد که عجیب و البته شاید مشکوک به نظر می‌رسد. از ممنوعیت حضور بانوان در ورزشگاه یادگار امام تبریز تا حاشیه‌هایی که در دیدار استقلال برابر آلومینیوم در اراک رخ داد و حالا هم این رخداد اخیر در ورزشگاه آزادی که جنجال‌ساز شد این سوال را در اذهان مطرح می‌کند که آیا همه این اتفاقات در بازه‌ای کم طبیعی است؟ بدون شک برخی در داخل کشور از این اتفاق و ورود بانوان به ورزشگاه خوشحال نیستند و بارها و به اشکال مختلف این مخالفت‌ها را علنا ابراز کرده‌اند. متاسفانه این اتفاقات می‌تواند تاثیرات منفی زیادی روی فوتبال کشور داشته باشد که شاید برخی حاشیه‌سازان در خوشبینانه‌ترین حالت توجهی به آن ندارد و در نگاه دیگر شاید حتی منافع جناحی خود را به منافع ملی ترجیح می‌دهند. حالا این نگرانی به وجود می‌آید که این عده شاید با تحرکات اخیر خود در بخش‌های مختلف جامعه زمینه‌ساز تکرار برخی اتفاقات تلخ رخ‌داده در کشور طی سال‌های اخیر هستند.

 راهکار
تردیدی نیست ورزشگاه‌های ما هنوز زیرساخت لازم برای برگزاری یک مسابقه فوتبال در سطح جهانی و همانند لیگ‌های حرفه‌ای دنیا را ندارد. ابتدایی‌ترین حق هوادار این است که بداند در ورزشگاه باید روی کدام صندلی بنشیند اما متاسفانه حتی در برخی استادیوم‌ها از صندلی شماره‌دار هم خبری نیست و به این ترتیب نظارتی در این زمینه صورت نمی‌گیرد. اگر همانند تمامی ورزشگاه‌های بزرگ دنیا هواداران در جایگاه از‌پیش‌تعیین‌شده بنشینند تردیدی نیست که کنترل آنها و شناسایی متخلفان بسیار راحت‌تر خواهد بود. چه‌بسا محرومیت طولانی‌مدت از حضور در ورزشگاه نظیر آنچه که در فوتبال اروپا رایج است می‌تواند اهرم مناسبی برای جلوگیری از تکرار چنین رخدادهای تلخی شود.  از سوی دیگر باید دید مسئولان برگزاری و حفظ امنیت ورزشگاه براساس چه ایده‌ای تصمیم گرفتند بانوان هوادار پرسپولیس را بالای سر سپاهانی‌ها بنشانند. همین بی‌تدبیری باعث شد تا صحنه‌های زشتی که فیلم‌های آن در فضای مجازی به‌شدت وایرال شده است رخ دهد و شاید اگر پیش‌بینی‌های لازم صورت می‌گرفت شاهد چنین اتفاقاتی نبودیم.

در این میان نباید نقش باشگاه‌ها را نیز نادیده گرفت که نظارت درستی روی رفتارهای لیدرهای خود ندارند و اگر کانون‌های هواداری را با نظارت سفت و سخت‌تری کنترل می‌کردند از دل آن چنین رفتارهای سخیفی حاصل نمی‌شد.  همه این مسائل قابل اصلاح است و می‌توان با یک برنامه‌ریزی فوری و قابل اجرا در عرض مدت کم این ناهنجاری‌ها را از بین برد. تردیدی وجود ندارد که پیشنهاداتی چون ممانعت از ورود بانوان به ورزشگاه‌ها تا زمان اصلاح زیرساخت‌ها نه‌تنها سودی برای فوتبال ندارد، بلکه یک بازگشت به عقب بزرگ خواهد بود که تبعات بسیار وخیمی برای فوتبال ایران خواهد داشت و نباید با بروز یک مشکل صورت‌مساله را پاک کرد.

منبع: فرهیختگان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چهارشنبه مشکوک آزادی
  • «جنجال» کلیدواژه دیدارهای پرسپولیس و سپاهان؛ مارادونا، آب‌های آلوده، غش کردن و سرباز احمدی!
  • عکس| امید نورافکن پیش از اقدام جنجالی علیه پرسپولیس
  • باز هم جنگ در آزادی؛ نورافکن هواداران پرسپولیس را عصبانی کرد
  • عکس| امید نورافکن پیش از ماجرای جنجالی علیه پرسپولیس
  • فرار سریع نورافکن از هواداران پرسپولیس (عکس)
  • برزگر: بعضی هواداران با سلاح سرد بازی‌ها را تماشا می‌کنند!
  • نتیجه‌ای‌که قابل پیش‌بینی بود
  • ستاره‌های سپاهان پشت باشگاه و هواداران (عکس)
  • ترسوها و حاشیه‌های پررنگ‌تر از متن/ فنی و فرهنگ؛ تعطیل!